Ідеї щодо служіння в нових точках
|
patryk | Дата: Четвер, 06.05.2010, 12:11 | Повідомлення # 31 |
 Генерал-лейтенант
Група: Члени Церкви
Статус: Offline
| На даний час масові євангелізації мають більше мінусів (мас не має на них, великі затрати ресурсів, часу на підготовку, фінансів), хоча як спосіб заявити про себе, поширити інформацію, брати участь у житті міста чи села - вони спрацьовують, тиільки на жаль їх доводиться проводити під маскуванням під якусь програму чи концерт, чи міроприємство. Індивідуальний - найкращий спосіб у всі часи, і у вашому випадку група з невіруючими, і можливо не одна. Проаналізуйте, як ви проводите недільні зустрічі, як ви запрошуєте на них людей, як ви входите в контакт із людьми?
|
|
| |
|
gadassa | Дата: Четвер, 06.05.2010, 12:25 | Повідомлення # 32 |
Генерал-майор
Група: Модераторы
| недільні зустрічі проходять переважно в спільному обговоренні якоїсь теми на основі Біблії, тему завдає ведучий і зікінчує проповіддю на цю тему оскільки нас мало,то кожен може висловитися і бути почутим! Звичайно,співаєм,молимося,декламуєм вірші,збудовуючи один одного! а в кінці буває
головне,щоб головне було головним!
|
|
| |
|
patryk | Дата: Четвер, 06.05.2010, 12:29 | Повідомлення # 33 |
 Генерал-лейтенант
| непогано а як на це реагують люди ?? їм подобається?? може вони хотілиб щось змінити чи добавити ?? ви в них запитували?
|
|
| |
|
gadassa | Дата: Четвер, 06.05.2010, 12:34 | Повідомлення # 34 |
Генерал-майор
| тим, що приходять регулярно-подобається, а решта приходять час від часу... там як велике село всі про всіх знають, і наавіть в православній!!! церкві нема чим за газ платити,бо нема прихожан!!!
|
|
| |
|
gadassa | Дата: Четвер, 06.05.2010, 12:41 | Повідомлення # 35 |
Генерал-майор
| Quote (patryk) як ви запрошуєте на них людей, як ви входите в контакт із людьми? Проводмо час від часу, масові заходи, більше для реклами( свято в палаці культури, велопробіг і т. д., візитки,поздоровлення, рекламки) Переважно зав"язумо відносини через гумнітарну допомогу, ( розвозили, знайомилися, свідчили),проведення клубу,табору і інших заходів для молоді і дітей,попри це відбувається вплив позитивний і на батьків і на вчителів.....але ж у них поговірка навіть така: Католики,ніби Бога приватизували...
|
|
| |
|
patryk | Дата: Четвер, 06.05.2010, 12:52 | Повідомлення # 36 |
 Генерал-лейтенант
| оскільки обговорення повернулося в тему, то шкода, що віні не може брати участь в обговоренні.у нього є хороші ідеї
Повідомлення відредагував patryk - Четвер, 06.05.2010, 12:53 |
|
| |
|
gadassa | Дата: Четвер, 06.05.2010, 13:54 | Повідомлення # 37 |
Генерал-майор
| Quote (patryk) то шкода, що віні не може брати участь в обговоренні.у нього є хороші іде Вінні може брати участь в цій темі! з нетерпінням чекаємо і деї!
|
|
| |
|
patryk | Дата: Середа, 26.05.2010, 16:59 | Повідомлення # 38 |
 Генерал-лейтенант
| ніхто не хоче служити в нових точках от і думок нема!!!!
|
|
| |
|
gadassa | Дата: Середа, 09.06.2010, 16:21 | Повідомлення # 39 |
Генерал-майор
| Хочемо служити в нових точках!!! Які є ідеї щодо наметової євангелізації? Можливо, хтось приймав участь у такому?
|
|
| |
|
patryk | Дата: Понеділок, 21.06.2010, 14:39 | Повідомлення # 40 |
 Генерал-лейтенант
| Quote (gadassa) Які є ідеї щодо наметової євангелізації? наскільки мені відомо то наша громада вже купила палатку спеціально для цієї справи. тож мабуть на братській обговорювалось це служіння. і я думаю що брати знають що робити
|
|
| |
|
gadassa | Дата: Понеділок, 21.06.2010, 14:43 | Повідомлення # 41 |
Генерал-майор
| так вот я у братів і питаю, а ще у сестер можуть бути ідеї, але вони на братську не ходять
|
|
| |
|
Gow | Дата: Понеділок, 21.06.2010, 22:02 | Повідомлення # 42 |
 Генерал-майор
| Quote (snv512) я мала на увазі їхати туди жити і там працювати над створенням церкви Підтримую, це найкращий варіант. І поволі завойовувати оточення добрими ділами паралельно благовістячи їм Євангелію. Бо в місці де взагалі немає віруючих "гастролі" великого ефекту напевно не принесуть. Хоча це потребує великої самопожертви і необхідна серйозна фін.підтримка церкви.
"Сьогодні, як голос Його ви почуєте, не робіть затверділими ваших сердець!"
|
|
| |
|
patryk | Дата: Понеділок, 28.06.2010, 18:41 | Повідомлення # 43 |
 Генерал-лейтенант
| планується палаточне служіння в тисменичанах !!!!!! принаймі про це обявили на зібранні в неділю я запитую вас члени служителі і диякони які є тут присутні !!! навіщо це !!!!!!!!!!!!?????? наша церква планує там утворювати нову церкву ????? хотілось би отримати ваші коментарі в розрізі цієї теми!!! сподіваюсь мене не витруть(стирач) цеж не порушує правил таке пряме питання???
|
|
| |
|
Gow | Дата: Понеділок, 28.06.2010, 20:06 | Повідомлення # 44 |
 Генерал-майор
| Про це нічого не говорилось. Та й воно до Надвірної ближче, десь 10 км.
"Сьогодні, як голос Його ви почуєте, не робіть затверділими ваших сердець!"
Повідомлення відредагував Gow - Понеділок, 28.06.2010, 20:08 |
|
| |
|
gadassa | Дата: Вівторок, 29.06.2010, 11:58 | Повідомлення # 45 |
Генерал-майор
| Quote (patryk) я запитую вас члени служителі і диякони які є тут присутні !!! навіщо це !!!!!!!!!!!!?????? наскільки я чула, то там, в Тисменичанах, ніби збирається група по вивченню Біблії... можливо через те..., але це моє припущення
|
|
| |