Співпраця з християнськими конфесіями
|
gadassa | Дата: Вівторок, 04.05.2010, 11:03 | Повідомлення # 16 |
Генерал-майор
Група: Модераторы
Статус: Offline
| та я не знаю як воно було в ті часи раніше... а в майбутньому просто "предполагаю" ...
головне,щоб головне було головним!
|
|
| |
|
даятель | Дата: Вівторок, 04.05.2010, 22:19 | Повідомлення # 17 |
 Лейтенант
Група: Проверенные
| Дякую брате Вінні за відвертість. Зрозуміло твою позицію. Читаючи, я радів: 1. П'ятидесятники - брати та сестри. Повністю походжуюсь, і тішуся що не бачу лукавства, бо у нас в церквах, часто коли зустрічаються з пятидесятниками звертаються до них брати та сестри, а поза очі по другому буває... 2. Особисто ви не є проти такої співпраці. Що є доволі приємно. Дозвольте зауважити, що п'ятидесятники не всі такі нехороші (хоча є підозра, що ви це знаєте краще за мене), і я маючи трішечки досвіду переконуюсь, що теперішне покоління молоді з різних конфесій хоче і шукає шляхи до спільної праці.
|
|
| |
|
gadassa | Дата: Вівторок, 04.05.2010, 22:22 | Повідомлення # 18 |
Генерал-майор
| Екуменія??? А чому тебе,даятель, цікавить ця тема,може в тебе якийсь проект спільний назріває? аа ? 
|
|
| |
|
gadassa | Дата: Вівторок, 04.05.2010, 22:43 | Повідомлення # 19 |
Генерал-майор
| Quote (vinipuh) Бо мормони і раселіти - це також конфесії. а що хіба християнські?
|
|
| |
|
vinipuh | Дата: Середа, 05.05.2010, 07:35 | Повідомлення # 20 |
 Полковник
Група: Члени Церкви
| Quote (даятель) 2. Особисто ви не є проти такої співпраці. якщо ти зробив такий висновок з моєї відповіді, то трохи помилився - я не за таку співпрацю
будь-ласка, не будіть в мені горця...
|
|
| |
|
patryk | Дата: Середа, 05.05.2010, 11:16 | Повідомлення # 21 |
 Генерал-лейтенант
| Quote (даятель) теперішне покоління молоді з різних конфесій хоче і шукає шляхи до спільної праці. про яку саме співпрацю ти говориш як це практично має виглядат??? мало ймовірно що результат таких співпраць можуть дати хороший результат хоча я теж вважаю їх братами в вірі хоч і трохи як ті які помиляються в деяких речах
|
|
| |
|
даятель | Дата: Середа, 05.05.2010, 18:39 | Повідомлення # 22 |
 Лейтенант
| Ну трішки поділюсь.. Недавно разом з євангельською Церквою "Діти Бога живого" ми (представники баптистської церкви)провели спортивне свято "Екстрім ігри" для підлітків нашого міста. Це не перша наша спільна акція, і я особисто розумію, що наша церква неспроможна була би зробити таке сама. Так само і їхня церква. Головне, що діти, підлітки, батьки дітей були дуже задоволені, тим що там бачили, і просили нас і надалі продовжувати подібні акції.
|
|
| |
|
Amamosh | Дата: Середа, 05.05.2010, 22:02 | Повідомлення # 23 |
Лейтенант
| На мою думку,це можливо і в принципі потрібно,але в нашому випадку це нереально!Чому?????? Та тому що наші аж дві баптиські церкви на весь Івано-Франківськ не можуть знайти спільної мови відносно елементарних речей!!!!То що вже казати за інші конфесії!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
|
ROMEK | Дата: Середа, 05.05.2010, 23:24 | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| Погоджуюсь з братом Вінні відносно даного питання... цікаво те, що більшість наших братів і сестер можуть і самі непогано провести певні "міроприємства", але мабуть їм краще - вигідніше провести разом з іншими, бо такі заходи проводить певна місія, яка "кришує" і платить, чи домовляється... і тоді в них виникає питання, а чому не використати момент?
|
|
| |
|
patryk | Дата: Четвер, 06.05.2010, 00:07 | Повідомлення # 25 |
 Генерал-лейтенант
| Quote (даятель) Ну трішки поділюсь.. Недавно разом з євангельською Церквою "Діти Бога живого" ми (представники баптистської церкви)провели спортивне свято "Екстрім ігри" для підлітків нашого міста. Це не перша наша спільна акція, і я особисто розумію, що наша церква неспроможна була би зробити таке сама. Так само і їхня церква. Головне, що діти, підлітки, батьки дітей були дуже задоволені, тим що там бачили, і просили нас і надалі продовжувати подібні акції. ОК все класно а який кінцевий результат ви очікуєте від таких свят?? чи просто свято раді ігор і ігри раді свята?? :D 
|
|
| |
|
даятель | Дата: Четвер, 06.05.2010, 08:53 | Повідомлення # 26 |
 Лейтенант
| Quote (patryk) ОК все класно а який кінцевий результат ви очікуєте від таких свят?? чи просто свято раді ігор і ігри раді свята?? Як кінцевий результат, ми хочемо запросити тих дітей з якими ми! працювали під час свята в молодіжний християнський клуб.
|
|
| |
|
patryk | Дата: Четвер, 06.05.2010, 10:58 | Повідомлення # 27 |
 Генерал-лейтенант
| ОК а далі що з ними має бути як ви це бачите
|
|
| |
|
vinipuh | Дата: Четвер, 06.05.2010, 11:07 | Повідомлення # 28 |
 Полковник
| а церква "Діти Живого Бога" (ну і назва, так ніби інші це або не діти або неживого Бога ) також планує запросити їх у молодіжний клуб? чи має іншу забавку для них?
будь-ласка, не будіть в мені горця...
|
|
| |
|
даятель | Дата: Четвер, 06.05.2010, 18:05 | Повідомлення # 29 |
 Лейтенант
| Так, вони тоже запрошують дітей на клуб, але вони роблять свій клуб, а ми свій. Під час акції діти поділені були по командам. З якоюсь командою ми працювали, з якоюсь вони. Тепер кожна сторона запрошує "своїх" дітей.
|
|
| |
|
даятель | Дата: Четвер, 06.05.2010, 18:43 | Повідомлення # 30 |
 Лейтенант
| Гарне питання братику. Але всяка співпраця має свої межі.
|
|
| |